fredag 11. mai 2012

Digitale dingsebomser

Så er det nok en gang skjermer, knapper, søylediagrammer, tabeller, fargerik lay-out og andre digitale finurligheter som drar meg ut av sofaen og bort til dingsebomsene mine og får meg i form igjen. 


Jodaså.
Sånn er det bare.
Men om noen uker klarer jeg meg uten. 
Må bare ha litt dra hjelp.
Du da?
Liker du slike digitale dingsebomser?7 kommentarer:

 1. Jeg er svært glad i kalendere og påminnere. Alt som har med oversikt å gjøre. Der er jeg glad at teknologien har gitt oss med gullfiskhukommelse muligheten til å holde avtaler;)

  En annen digital dingseboms jeg liker godt er A sin håndholdte mini-pc/mini-tablet. Der der har han oversikt over dagene sin med pictogrammer og så kan vi lese inn opptak med beskjeder som blir koblet opp mot en aktivitet. Når det er tid for aktiviteten så er det vår stemme som minner han på det, evt hans egen:)

  Nattaklem til deg,
  ha en strålende lørdag:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det finnes jo etterhvert svært gode hjelpemidler for mennesker med særskilte behov. For oss med gullfiskhukommelse er det mye "kjekt å ha"! Hvordan var lesevaken mon tro?

   Slett
 2. Jeg ELSKER slike dingsebomser!!
  Og denne var smart!!

  Men hvor blir du av på Instagram??

  :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er du og der altså? Har prøvd, men får det ikke helt til. Har registrert meg en gang for lenge siden, men nå får jeg bare feilmeldinger. Skjønner ikke helt hva det er, men skal selvsagt finne ut av det!

   Slett
 3. 96 uleste mail !! Jøss, hadde blitt stressa av sånn et tall. Pleie være max 3-4 hos meg :)

  SvarSlett
 4. Åja! Komme ikkje på det. Leser mail på jobbmaskinen og den hjemme, og da blir den ikke registrert som lest her :-)

  SvarSlett
 5. Eg har nett fått min første iPhone og iPad i forbindelse med ny jobb, og eg er søren meg heilt hekta. Instagram, whatsapp, emoji... Elsker eple dingser, elsker dei!

  SvarSlett

Tusen takk til deg som legger igjen en hilsen ☺