fredag 6. april 2012

Gammelt og godt

Jeg fikk så lyst å vise denne genseren som jeg strikket en gang på 80-tallet og kom da på at jeg en eller annen gang har lest om en annen som blogget om akkurat denne genseren. Jeg måtte lete litt, og fant den igjen hos "Gult hus i svingen"! Damen bak denne bloggen er veldig kreativ; mye mer kreativ enn meg. Så hun har våget å strikke den i andre farger enn mønsteret viser, men det våget altså ikke jeg. 
Som Trine, har også jeg brukt den hver vinter siden.Mønsteret er fra Husfliden, garnkvaliteten er super og mønsteret veldig gøy å strikke. Kanskje modellen ikke er så superhot akkurat nå, men pyttsann. Den brukes trofast hver vinter, og er like fin i ullen fremdeles. Ps. Den brukes egentlig kun til fjells og til skiklær. I år ble det derimot bypåske og ikke snø, og siden jeg først har frekket meg til med bukse i knallfarge, kan likegodt genseren slå følge 

GOD PÅSKE!

10 kommentarer:

 1. DIGGER buksa!!
  og stilig 80-talls genser!
  Ooooog fine været i oljebyen!!

  SvarSlett
 2. Takk, du trofaste <3
  Helt nyyyydelig ute!!!

  SvarSlett
 3. Fine genseren......husker den veldig godt :-) Du er utrolig flink til å strikke! Og veldig tålmodig som fullfører prosjekt etter prosjekt......jeg er imponert!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har jo ein haug med prosjekter jeg aldri får fullført da... Men du Unnemor, du må lære meg om pinterest en dag. Har såvidt startet, men fatter ikke helt hva som deles med andre osv..
   Sees på tirsdag :-)

   Slett
 4. God påske Kissa! Herremin! Strikket jo den genseren jeg og! Men hvor der den..? Følger med deg her fra "unaiten" forstår du:-) Kom i land i dag etter en fantastisk uke i Karibien. Dere skulle vært med! En uke til med ferie så er vi plutselig tilbake:-) Klem fra W

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har snakket mye om dere og tenkt mye på dere, og vi gleder oss til å høre om turen når dere kommer hjem! Kos dere videre i Unaiten :-)

   Slett
 5. Så artig du strikka den genseren du også:) Det mønsteret holdt seg jammen lenge du, jeg strikka min i 1977:0
  Fine farger i din også da, venninna mi strikka i samme farger som deg, så da måtte jeg ha andre farger vettu:)
  Bare artig du linka til meg altså:) Kom hjem fra påskeferie idag vi, og dag skinner sola og det er i tillegg oppholdsvær;)
  Ha ei flott uke:)
  Klem Trine:)

  SvarSlett
 6. Kunne godt tenke meg å strikke en til jeg, men jeg finner vel ingen brukere til den :-)

  Ha en flott uke du også :-)

  SvarSlett
 7. HALLO:)) Nei, nå var det lenge siden jeg har vært innom her!! Og denne genseren husker jeg:)) Kjempefin! Her har det vært litt for travelt frem til påske, og hadde gleda meg skikkelig til å sitte i solveggen med strikketøyet på hytta.. Men nei, her har det snødd og snødd, og det har vel kommet rundt 150cm siste uka!! GRRRR.. Så nå sitter jeg her og føler meg litt snytt;) Men genseren er snart ferdig, så litt produktiv her jo dagene vært.
  Her har min ferske 18åring tatt lappen, og siden har ingen sett henne.. Det er tøft å se ungene vokse seg ut av armkroken, men så er det jo heldigvis slik at de kommer smygende innimellom for både råd og trøst.. Godt:)
  Klem fra Astri

  SvarSlett
 8. Hehe...kult med genser fra 80 tallet, da ble jeg født, og husker godt fra disse årene....godt du beholder den enda;)

  SvarSlett

Tusen takk til deg som legger igjen en hilsen ☺