Nam!
Dette smakte godt og var enkelt å lage!
Alt blandes i kjøkkenmaskinen, kjøres raskt sammen, skrapes over i bakepapirkledd brødform, og vips! et smakfullt brød! Oppskriften fant jeg hos www.dentinista.blogspot.com, men bildene har jeg stjålet fra husker ikke hvor...
Brødet ser i virkligheten myyye saftigere ut enn det bildet viser, og det VAR virkelig saftig.
NB! NB!Jeg måtte bruke endel mer mel, og jeg måtte forlenge steketiden. Pass på at deigen ikke blir fastere enn grøtkonsistens, og da heller en litt tynn grøt.
Jeg serverte brødet til spekemat og ost, og det smakte aller best sammen med Brie!
Smell sammen et brød i ettermiddag og nyt når du har litt alenetid.
P.S. Kan også nytes sammen med andre.
☺
I helgen drar jeg til London i 50-årsdag, og satser på å gjøre meg ferdig med julepresangene der.
God helg!
Det såg spennande ut :) Alltid kjekt med nye oppskrifter. God tur til London, heldigen deg! Kosa deg ein heile haug. Me skal til Stord, ikkje like eksotisk kanskje, men det blir mykje familiekos, og det er alltid kjekt.
SvarSlettKlem Eli
Kos dere masse i London! Gjøre deg ferdig med juleshoppingen?!? Hjeeeelp! Er du så i rute? Jeg har ikke begynt egentlig på hverken gaver eller baksten... Nå fikk jeg litt panikk kjenner jeg! Huff!!! Den julen kommer like brått på meg hvert eneste år- lærer aldri vist nok... Får drukne bekymringene i litt rødvin, det er jo freddan! Har lilla lys i staken forresten, så litt jul er det her ;-)
SvarSlettTudelu! Klem wenche
Jeg elsker nye oppskrifter og er avhengig av brød. Men litt skeptisk på fiken, det har jeg kun brukt i desserter før... Men det er en første gang for alt, kanskje jeg skal prøve meg på dette til spleiselaget i romjula.
SvarSlettOg god tur til London, kos det masse:)
God klem
Hanneღ
nei nå altså!
SvarSlettaltfor stressa ser jeg.
trodde jeg hadde kommentert her, men det var jo under eget innlegg (til deg)
flink å bake også?
flink!
god tur igjen!
klem:)