Jeg har dessverre bare før-bilder, men kanskje du likevel klarer å forestille deg at denne retten er god? Det synes iallefall jeg! Indrefilet av svin med et fyll av hakkede soltørka tomater, basilikum, olje og jarlsbergost. Pakket inn i god, norsk spekeskinke. Pannen kokes ut med balsamicoeddik og vann, og denne sjyen blir nydelig. Alt legges i en ildfast form med en haug cherrytomater oppå. Jeg serverte med potetpure og salat. Deler gjerne flere detaljer hvis du er interessert i oppskrift, men da må jeg fram med kokeboka først :-)

E sikker på at det blei alldeles nydeligt! Du e svinaktigt goe på kjykken òg du Kissa :) Ha ein flott dag!
SvarSlettDet så helt fantastisk godt ut! Alltid så kjekt å få tips om nye retter man kan servere. Tar gjerne imot oppskrift.....
SvarSlettLikte godt de delikate bildene dine!
Selvsagt, Unnemor!
SvarSlett4 personer:
ca 2 X 400 gr indrefilet av svin brunes i pannen med salt og pepper. Pannen kokes ut (hehe, jeg skrev visst brunes ut først...) med vann + 2 ss balsamicoeddik.
12 stk parmaskinke/serrano legges ut. Jeg valgte norsk spekeskinke, som er vel så god og mye billigere, men da måtte jeg surre med bomullstråd, for stykkene er så små. Legg filetene oppå. Legg fyll oppå filetene, og pakk inn med skinken.
Legges i ildfast form. Hell over stekesjyen + god olje og 400 gr cherrytomater.
Stekes til kjernetemperaturen er 75 grader. Jeg stekte på 175 grader.
FYLL:
110 gr soltørka tomater + litt av oljen kjøres i blender. Blandes med to håndfulle, opphakket basilikum + 200 gr reven jarlsbergost.
Få høre hvis du prøver den ut :-)